QUI SOM?

 

logonimbleretinaSom la Mar i l’Agust, un equip de joves berguedans amb caràcter innovador i emprenedor que provenim del món de la restauració. Fa temps que estem elaborant les nostres pròpies cerveses i al restaurant on treballem ens hem adonat compte que els nostres clients busquen cada cop més productes artesans, de proximitat i de qualitat. Això, ens va animar a fer un pas més, i no només produir la nostra pròpia cervesa, sinó donar-la a conèixer als nostres clients i, a més a més, arribar a un públic més ampli.

Amb el nostre caràcter innovador i emprenedor vam començar a investigar i endinsar-nos cada cop més en el món professional de la cervesa artesana, vam assistir a diferents cursos de mestres artesans cervesers, vam contactar amb diferents mestres especialitzats en la cervesa, entre altres. D’aquesta manera vam començar a enriquir-nos amb més coneixements i començar a il·lusionar-nos a portar més enllà la producció de la nostra cervesa, la Quer.

En ser una micro cerveseria tenim una producció més controlada i això ens permet ser més autònoms, creatiu i innovadors amb les nostres cerveses.

Veureu en les nostres cerveses una gran dedicació, en cos i ànima, i unes cerveses artesanes 100%naturals, de qualitat, de proximitat i envasada a Quer, Cervesera del Berguedà.

Menu