EQUIP

 

Però tot això no s’acaba aquí…al darrere hi tenim un gran EQUIP…

Un equip format per persones especialitzades en diferents àmbits, joves, autònoms, amb moltes ganes de treballar i amb una gran consciència de la importància dels productes del nostre territori i de la seva elaboració artesanal. Tots ells ens ajuden en el nostre dia a dia i a tirar endavant el projecte de la Quer.

De qui parlem?

La Mar i l’August, innovadors, emprenedors i amb un somni per endavant. Artesans i productors de cervesa amb grans coneixements del món de la cervesa artesana.team

El Pau, amb el seu entusiasme ens ajuda en la producció de les nostres cerveses i s’encarrega de donar-les a conèixer en diferents zones i públics.

El Jordi, el nostre tècnic informàtic que ens ajuda en el nostre dia a dia amb la web i en la seva gestió.

L’Anna, porta Quer a les xarxes socials i als diferents mitjans de comunicació. Us posa al dia de les nostres novetats i s’encarrega de donar a conèixer la Quer arreu.

La Noe, la nostra dissenyadora que amb molta professionalitat ens ha donat una imatge.

Els nostres distribuïdors i establiments, fan una gran feina alhora de confiar i donar a conèixer un producte artesà, natural, de qualitat i de proximitat.

Els nostres amics, també són molt importants per a nosaltres… Amb les seves opinions, suport i il·lusió ens ajuden a tirar endavant i a treballar de valent per a fer-ho cada dia millor.

Menu