CAP A ON ANEM…

 

cap_on_anemSom conscients que estem immersos en un temps emergent pel món de   la cervesa artesana, fet que demostra que tots valorem cada cop més el producte natural, artesà i de qualitat.

D’aquesta manera, amb la producció artesana i de proximitat de la nostra cervesa també volem donar un impuls i obrir portes als nostres pagesos i productors de proximitat en un nou mercat i donar a conèixer els seus productes. Al mateix temps, afavorir el creixement del propi territori, que és molt més mereixedor del reconeixement que fins ara ha tingut.

Les nostres cerveses no només pretenen ser un mer producte de mercat, sinó que volem arribar a diferents paladars i despertar-ne el seu interès amb una línia de cerveses joves, fresques, innovadores i atrevides.

“Neix una cervesa singular, sense pasteuritzar, amb totes les aromes i sabors que ens regala la terra i els pagesos que la conreen d’una forma totalment natural.”

“Quer és més que una marca, és una il·lusió, un sentiment, una mirada a un futur sostenible i una divulgació del nostre patrimoni gastronòmic”.

Menu